Bookmark and Share     Sitemap    
 

Hvad kan Suså Rideklub tilbyde dig?

I Suså Rideklub har du har mulighed for at ride i den dejlige natur, hvor du kan ride i flere forskellige skove og vi har også en sø hvor vores ponyer og heste elsker at bade.

Vi har i to udendørs dressurbaner, et stort ridehus og et lille ridehus. Vi har derudover udendørs springbane og lidt naturspring. Du har også muligheden for at ride i vores bakker hvor vores heste og ponyer elsker at ride op og ned ad bakkerne.

Vi har ridehold lige fra begynder til øvet. Der er samtidig både børnehold, ungdomshold og voksenhold.  Vi har omkring 40 heste og ponyer der står til rådighed.

Vi tilbyder også handicapridning til flere former for handicap. Vi har en ridefysioterapeut, gode faciliteter såsom lift, grav og en rampe.

Du kan altid komme og få en GRATIS prøvetime.

 

Suså Rideklub afholder mange aktiviteter og stævner, så kom og kig hvis du har lyst. Vi afholder både dressur og springstævner og fastelavnsstævner med ringridning. Her på vores hjemmeside vil der løbende blive lagt vores aktiviteter ud. Du kan se dem under menupunktet 'Nyheder og aktiviteter'.

  
Suså Rideklub holder til på Suså Hestesportscenter,
Engelsetoftevej 10, Engelstofte,
4171 Glumsø.
 
Vi glæder os til at se dig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suså rideklub | Engelstoftevej 10, Glumsø - Danmark | faktura.susaa@gmail.com